Sponsors

 

Wolfsbergen Van Haarlem

Wolfsbergen Van Haarlem levert hoogwaardige diensten op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Deskundigheid, ervaring en persoonlijke betrokkenheid maken Wolfsbergen Van Haarlem een no-nonsense kantoor dat optreedt als uw sparringpartner en dat zorgt voor praktische en doeltreffende oplossingen.

Persoonlijke betrokkenheid

Naast professionele deskundigheid is persoonlijke betrokkenheid bij Wolfsbergen Van Haarlem zeer belangrijk. Raymond Baan/Edo van Haarlem (beiden vennoot bij Wolfsbergen Van Haarlem): “We werken intensief met u samen zodat ons kantoor als het ware een verlengstuk van uw onderneming vormt. Onze frisse jonge organisatie is compact, ambitieus en slagvaardig. Wij spelen snel in op uw wensen en op wijzigingen in de (belasting)wetgeving. Onze tarieven zullen u zeker aanspreken. Onze Rotterdamse aanpak is inmiddels door het hele land succesvol gebleken. Met kwaliteit en service als uitgangspunt bieden we een breed pakket hoogwaardige diensten op het gebied van fiscaliteit en accountancy”.

Ondernemende accountants en belastingadviseurs

Baan/Van Haarlem: “We leveren dienstverlening op maat, exact toegesneden op uw situatie. We zijn flexibel en zonder franje. Daarbij kijken we ook buiten ons vakgebied en komen wij met gedegen creatieve adviezen binnen de grenzen van de wet. We onderscheiden ons van andere kantoren door kwaliteit en service te combineren”. Wolfsbergen Van Haarlem bindt jonge, enthousiaste en goed opgeleide medewerkers aan het kantoor die allen grote betrokkenheid tonen bij uw onderneming. Baan/Van Haarlem trots: “We zijn een multicultureel team”. 

Doelgroepen

Wij zijn actief in alle bedrijfstakken en specifiek adviseren wij ondernemingen op het gebied van onroerend goed, zoals makelaardij, bouwondernemingen, projectontwikkelingsmaatschappijen en beleggers”. Tevens begeleidt Wolfsbergen Van Haarlem startende ondernemers en vermogende particulieren. 

Wolfsbergen Van HaarlemRivium Boulevard 1012909 LK Capelle aan den IJsselTel.: 010-2661010Fax: 010-2661030info@wolfsbergenvanhaarlem.nlwww.wolfsbergenvanhaarlem.nl