Basisschool O.G. Heldring rent voor een ander 2014

Door admin

Op vrijdagochtend 9 mei kreeg groep 3b bezoek van Bob Breuk, oprichter van de Haagse stichting H.E.L.P. Gambian Children. Bob heeft verteld wat zijn stichting inhoudt aan de hand van foto's en filmpjes. De school had echter ook een verrassing voor Bob en zijn vrouw.

Medio maart stonden er ruim 100 kinderen onder begeleiding van ouders aan de start van de City-Pier-City-Loop. Leerlingen van de O.G. Heldringschool kregen de mogelijkheid zich te laten sponsoren voor Stichting H.E.L.P. Gambian Childeren. In de weken na de hardloopwedstrijd ontving meester Stefan dagelijks envelopjes met sponsorgeld waarvoor veel dank.

 Jacolien, Siebert, Sanne, Ginger en Heleen mochten namens alle deelnemers van de CPC-loop de cheque uitreiken. Er is maar liefst €1400 verzameld voor Stichting H.E.L.P Gambian Children.  

Via deze weg wil Bob Breuk alle kinderen en ouders die op wat voor manier dan ook een steentje hebben bijgedragen bedanken voor dit enorme geldbedrag. Met deze bijdrage kan er definitief een derde klaslokaal gebouwd worden voor de Gambiaanse school: Big Tree Nursery.